در بیان معراج رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه وآله وسلم)
بازدیدها: 84
در بیان معراج رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه وآله وسلم)
بسم الله الرحمن الرحیم
نحمده ونصلی علی رسوله الکریم اما بعد:
قال الله تبارک و تعالی ( سبحان الذی اسری بعبده لیلا من المسجد الحرام الی المسجد الاقصی الذی بارکنا حوله لنریه من آیاتنا انه هوالسمیع البصیر.( اسری 1)
پاک است آن ذاتی که برد بنده ی خود را (حضرت محمد ص) را به هنگام شب از مسجد حرام ( مکه معظمه ) تا مسجد اقصی ( بیت المقدس) که احاطه کرده است آن را برکات ما تا نشان دهیم مقداری از نمونه قدرت خویش اوست شنوا وبینا.
شبی بر نشست از فلک برگذشت به تمکین وجاه از ملک برگذشت
چنان گرم در تیه قربت براند که در سدره جبریل از او بازماند
بدو گفـــت سالار بیــت الحرام که ای حامل وحی برتر خرام
بـــگفتا فراتر مجالم نماند بماندم که نیروی بالم نماند
اگر یک سر مو فراتر پرم فروغ تجلی بسوزد پرم
نماند به عصیان کسی در گرو که دارد چنین سید بیشرو
ای بهترین کسی که طالبان وجویندگان نیکی وهدایت پیاده وسواره به درگاه تو رهسپارند وقصد درگاهت می کنند.
ای کسی که بزرگترین نشانه وراهنمائی برای خرد مندانی که حق را میجویند وباطل را نمی پذیرند.
وای کسی که بزرگترین نعمت برای خیر خواهان هستی .
شبانه از مسجدالحرام (مکه) به مسجد الاقصی (بیت المقدس) رفتی همانگونه که ماه شب چهارده در تاریکی شب در آسمان حرکت می کند، ( حرکتی سریع وهادی ونورافزا بود وجهان کفر را روشن کرد.
شب را گذراندی وبالا رفتی تا جایی که به فاصله ی دو سر کمان به الله رب العزت ج نزدیک شدی .
وبه جایگاهی رسیدی که نه کسی آن را درک نموده ونه قصدش را کرده است.
تمام پیامبران (ع) برای نماز تو را پیش نمودند وتو را امام خود کردند.
ای رسول گرامی (ص) تو هفت آسمان را یکی بعد از دیگری در میان پیامبران در مینوردی ومیشکافتی در حالی که پرچمداران همه تو بودی واز همه مشهورتر بودی.
ای رسول نازنین (ص) تو به جایی ونهایتی پیش رفتی که هیچکدام از پیامبران(ع) توان پیش گرفتن نداشت ونتوانستند به آن قرب ومنزلت برسند.
ای محبوب دلها ! مقام ومنزلت تمام پیامبران (ع) را نسبت به خود پایین تر دیدی که از طرف ذات احدیت چون پیشوای یگانه ومشهور نام شما را به خود نسبت داد واضافه نمود وصدایت کرد : به من نزدیک شو.
تا آنکه به وصالی برسی که از چشمها پوشیده است چه پوشیده ای وبه رازی دست یابی که بر دیگران پنهان است چه پنهانی ! که جز تو کسی به چنین وصلی دست نیافت.
ای خاتم پیامبران (ص) همه ی فضایلی که قابل شراکت میان تو ودیگری نیست در خود جمع کردی واز جایگاهی گذشتی که کسی بدان نرسیده است تا مزاحم تو شود.
ای سید الرسل (ص) ارزش واندازه آنچه که خداوند از درجات ومراتب به تو ارزانی داشت بسیار بزرگ است وادراک آنچه از نعمتهایی که خدا به تو بخشیده است نیز بسیار گرانمایه است.
بشارت بر ما گروه مسلمانان زیرا با لطف الهی تکیه گاهی داریم ویران نا شدنی است.
هنگامی که خداوند دعوتگری را که ما را به فرمانبرداریش فرامیخواند بهترین پیامبران نامید، ما نیز بهترین انسانها شده ایم .
نماند به عصیان کسی در گرو که دارد چنین سید پیش رو ومن الله التوفیق.
